Sanitair

De badkamer showroom voor de regio en omstreken. Bij ons bent u op het juiste adres voor uw renovatie van de badkamer en toilet. Van klassiek tot zeer modern. Wij zijn uw partij om u te ontzorgen bij uw badkamer renovatie. 

De badkamer is de ruimte in onze woning waar wij ontspanning en rust vinden. Met uw eisen en wensen welke u tijdens een eerste gesprek bij ons in de showroom verteld ontwerpen wij voor u uw droombadkamer. Door middel van ons 3D tekenprogramma laten wij u uit verschillende hoeken uw nieuwe badkamer zien.

In onze showroom hebben wij verschillende badkamer opstellingen staan van modern tot klassiek. In combinatie met het ruime assortiment aan tegels van Delleman tegels bent u bij ons aan het juiste adres voor uw badkamer en/of toiletrenovatie.

Op het gebied van sanitair leveren wij alle bekende merken zoals Hotbath, Thebalux, INK, Tece, LoooxVasco enz…, maar wij van Hendriks sanitair verrassen u ook met exclusieve Italiaaanse en Spaanse merken.

Gaat u zelf uw badkamer renoveren? Ook voor het leveren van materialen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u zonder zorgen uw badkamer door ons gerenoveerd hebben? Bij ons bent u op het adres. In combinatie met onze eigen tegelzetters en bevriende installateurs maken wij uw badkamer tot uw eigen paleisje.

Omdat u tegenwoordig langer thuis zult wonen houden wij hier uiteraard rekening mee tijdens het ontwerp proces

Maak nu een afspraak met ons en sta versteld wat wij in combinatie met Delleman tegels voor u kunnen betekenen.