Nieuws

 

Edoné organische vorm spiegels met LED verlichting.

Een andere manier van spiegels op de wand. In plaats van recht en hoekig. maak de ruimte speels met bijvoorbeeld de spiegel in de afmeting 90cm voor € 665,00/stuk of de afmeting van 40cm voor €  399,00/stuk.

Combineren van de diverse afmetingen geeft ook een speels maar toch chique uitstraling. Spiegels zijn voorzien van een LED strip aan de achterzijde van de spiegel waardoor deze een bijzondere manier van indirecte verlichting geeft.

Kom bij ons in de showroom de diverse spiegels bewonderen, en sta versteld wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van interieur voor uw woning. 

Easydrain BlackEasy Drain Black – Limited edition

Bij het zien van deze exclusieve design drain, bent u eigenlijk al verkocht. Modern en stijlvol. De drain die naadloos aansluit bij de laatste trends.

De Easy Drain BLACK is in het bezit van een stoer zwart rooster met dito frame en dat maakt hem een echte “eyecatcher” in uw doucheruimte.
De Easy Drain BLACK is leverbaar in 3 verschillende lengtes: 700, 800 en 900mm met waterslot 30 of 50mm.
 
Met de Easy Drain BLACK kiest u niet alleen voor een fraai uiterlijk, ook bezit hij een inbouwdiepte vanaf slechts 70mm en is hij uitgevoerd met een uitneembaar en eenvoudig reinigbaar sifon met een zeer hoge afvoercapaciteit.
 
Tevens is deze stijlvolle Easy Drain BLACK voorzien van ons gepatenteerd WPS-systeem waarmee u gaat voor volledige waterdichte zekerheid. Het fabrieksmatig voorgemonteerd afdichtingsdoek geeft maar liefst 10 jaar garantie op de waterdichtheid.

 

eden edone
Edoné is één van de grote spelers op het gebied van badkamerdesign in Italië. Voor Edoné is het belangrijk dat esthetiek en functionaliteit samen gaan bij het ontwerp van de badkamer en dat hierbij de beste materialen gebruikt worden. De badkamer is een ruimte om te leven , te relaxen en een ruimte waarbij atmosfeer en stijl een belangrijke factor zijn.

 

Geda armaturen

Radomonte is de naam waar onder Geda de RVS series kranen presenteert. De kranen die allemaal geproduceerd worden uit RVS 316 en die een garantie kennen van 10 jaar maken deel uit van diverse series zoals Toki, Toox en Aico.
Gedanextage is voor Geda de basis waar diverse lijnen met chroom en geborsteld nikkel zijn ondergebracht en waar Geda series zoals Hito, Mik en Minime presenteert.
Maco is een zeer onderscheidende lijn producten waar vooral kleur een belangrijke rol speelt. Hier kent Geda ook een zeer uitgebreid programma met o.a. hog capaciteits systemen.

paffoni PaffoniTevens zijn wij uw leverancier voor het gehele assortiment van Paffoni. Een familiebedrijf uit Italië die door gewoon te doen een uitermate geschikt assortiment kranen heeft voor de Nederlandse klanten. Een breed assortiment van een simpele wastafelkraan tot luxe inbouwkranen met verschillende formaten van regendouches of doucheplaten.