Tel: +31(0)314 66 54 60 contact@uwtegelzetters.nl
Header afbeeldingHeader afbeeldingHeader afbeeldingHeader afbeeldingHeader afbeelding

Nieuws

Corona maatregelen in de showroom


De showroom blijft geopend maar wel met een deurbeleid
Tijdelijk hebben wij een deurbel hangen bij de ingang. Belt u aan en wij komen naar de voordeur toe om u te woord te staan.
Maximaal 2 stellen (2 x 2 personen) tegelijkertijd in de showroom.
En uiteraard blijven onderstaande regels van kracht:
- schudden elkaar geen handen
- verkouden, koorts, hoesten of keelpijn, blijft u dan thuis.
- 1,5 meter afstand

Wij vertrouwen op uw medewerking en danken u voor uw begrip.

Team Hendriks
Fargesia 35 bamboe waskom slide 3 1024x681minnor waskom bamboo

Bamboe waskommenDit gevoel en deze prachtige ervaring straalt onze bamboe sanitair lijn uitermate uit.
Een prachtig houten design, wat niet alleen een bijzonder mooi en uniek product is voor u, maar ook nog eens bijzonder goed voor de natuur. Bamboe is namelijk een zeer milieu vriendelijk natuurlijk materiaal. Daarentegen is bamboe ook geen hout, maar een verzamelnaam voor 1500 grassoorten. De verwerking van het bijzondere gewas is ecologisch en daarbij groeit bamboe ook nog eens gemiddeld genomen zo’n 13 centimeter per dag. Geen wonder dus dat bamboe steeds meer als duurzaam alternatief wordt gezien voor tropisch hardhout. Ook is bamboe nog eens zeer licht, is het flexibel, supersterk en het vergaat niet. Als bamboe op de goede manier verwerkt wordt krijgt het de kenmerkende lichtbruine tint, die iedereen maar al te graag terug ziet komen in het interieur van de woning.
content 01 nieuws hendriks badkamers tegels sanitair sheerenberg

Edoné organische vorm spiegels met LED verlichting


Een andere manier van spiegels op de wand. In plaats van recht en hoekig. maak de ruimte speels met bijvoorbeeld de spiegel in diverse afmetingen. Combineren van de diverse afmetingen geeft ook een speels maar toch chique uitstraling. Spiegels zijn voorzien van een LED strip aan de achterzijde van de spiegel waardoor deze een bijzondere manier van indirecte verlichting geeft. Kom bij ons in de showroom de diverse spiegels bewonderen, en sta versteld wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van interieur voor uw woning.

Easy Drain Black – Limited edition


Bij het zien van deze exclusieve design drain, bent u eigenlijk al verkocht. Modern en stijlvol. De drain die naadloos aansluit bij de laatste trends.
De Easy Drain BLACK is in het bezit van een stoer zwart rooster met dito frame en dat maakt hem een echte “eyecatcher” in uw doucheruimte. De Easy Drain BLACK is leverbaar in 3 verschillende lengtes: 700, 800 en 900mm met waterslot 30 of 50mm. Met de Easy Drain BLACK kiest u niet alleen voor een fraai uiterlijk, ook bezit hij een inbouwdiepte vanaf slechts 70mm en is hij uitgevoerd met een uitneembaar en eenvoudig reinigbaar sifon met een zeer hoge afvoercapaciteit.
 
content 01 nieuws showroom hendriks badkamers tegels sanitair sheerenberg

Vernieuwing showroom


Momenteel zijn we onze showroom weer aan het invullen met nieuwe meubelen en verschillende wandafwerkingen.
Kom gerust een keer een kijkje nemen. De koffie staat klaar.