Tel: +31(0)314 66 54 60 contact@uwtegelzetters.nl
Header afbeeldingHeader afbeeldingHeader afbeeldingHeader afbeeldingHeader afbeelding

Nieuws

content 01 nieuws hendriks badkamers tegels sanitair sheerenberg

Edoné organische vorm spiegels met LED verlichting


Een andere manier van spiegels op de wand. In plaats van recht en hoekig. maak de ruimte speels met bijvoorbeeld de spiegel in diverse afmetingen. Combineren van de diverse afmetingen geeft ook een speels maar toch chique uitstraling. Spiegels zijn voorzien van een LED strip aan de achterzijde van de spiegel waardoor deze een bijzondere manier van indirecte verlichting geeft. Kom bij ons in de showroom de diverse spiegels bewonderen, en sta versteld wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van interieur voor uw woning.

Easy Drain Black – Limited edition


Bij het zien van deze exclusieve design drain, bent u eigenlijk al verkocht. Modern en stijlvol. De drain die naadloos aansluit bij de laatste trends.
De Easy Drain BLACK is in het bezit van een stoer zwart rooster met dito frame en dat maakt hem een echte “eyecatcher” in uw doucheruimte. De Easy Drain BLACK is leverbaar in 3 verschillende lengtes: 700, 800 en 900mm met waterslot 30 of 50mm. Met de Easy Drain BLACK kiest u niet alleen voor een fraai uiterlijk, ook bezit hij een inbouwdiepte vanaf slechts 70mm en is hij uitgevoerd met een uitneembaar en eenvoudig reinigbaar sifon met een zeer hoge afvoercapaciteit.
 
content 01 nieuws showroom hendriks badkamers tegels sanitair sheerenberg

Vernieuwing showroom


Momenteel zijn we onze showroom weer aan het invullen met nieuwe meubelen en verschillende wandafwerkingen.
Kom gerust een keer een kijkje nemen. De koffie staat klaar.