Tel: +31(0)314 66 54 60 contact@uwtegelzetters.nl
Header afbeeldingHeader afbeeldingHeader afbeeldingHeader afbeeldingHeader afbeelding

Betonstuc / Betonciree


Wij zijn ook uw partner in het aanbrengen van betonstuc. IJzersterk, waterdicht, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk: niet voor niets is betonstuc een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. De betonstuc van BaseBeton wordt bovendien naadloos aangebracht, wat slijtage voorkomt. Hiermee onderscheidt BaseBeton zich van alle andere producten op de markt waarmee u een stoere en industriële betonlook kunt creëren. Een tweede unieke eigenschap van onze betonstuc is dat het op alle ondergronden te gebruiken is. Zelfs bestaand tegelwerk is een prima basis voor de betonstuc van BaseBeton. Uw voordeel? U wordt niet opgezadeld met moeilijk en tijdrovend sloop- en breekwerk. Wij vlakken het tegelwerk simpelweg uit, waarna de betonstuc meteen kan worden aangebracht. Op deze manier realiseren wij al binnen twee dagen een strakke betonlook muur of vloer. BaseBeton is verkrijgbaar in acht prachtige standaardkleuren, maar is daarnaast leverbaar in iedere RAL- of NCS-kleur die u maar wenst.
Geef kleur aan uw interieur en kies de betonstuc die het beste bij u past. Laat ons meedenken en u ontvangt van ons een eerlijk advies.
content betonciree hendriks badkamers tegels sanitair sheerenberg 02content betonciree hendriks badkamers tegels sanitair sheerenberg 07content betonciree hendriks badkamers tegels sanitair sheerenberg 05content betonciree hendriks badkamers tegels sanitair sheerenberg 06content betonciree hendriks badkamers tegels sanitair sheerenberg 01content betonciree hendriks badkamers tegels sanitair sheerenberg 08content betonciree hendriks badkamers tegels sanitair sheerenberg 09content betonciree hendriks badkamers tegels sanitair sheerenberg 04content betonciree hendriks badkamers tegels sanitair sheerenberg 03