Tel: +31(0)314 66 54 60 contact@uwtegelzetters.nl
Radomonte, de perfecte chemie tussen luxe en functionaliteit!

Radomonte, een merknaam gecreëerd door Geda, is een Italiaans merk dat design kranen en accessoires voor de badkamer ontwerpt in roestvrij staal. Elegante en verfijnde ontwerpen, uniek door het karakter van rvs. Een materiaal met meerdere kwaliteiten: ecologisch, hygiënisch en uiterst corrosiebestendig. Radomonte 's rvs kranen en accessoires voor de badkamer, onderscheiden zich door een eigentijdse en minimalistische stijl, geschikt voor zowel moderne omgevingen als het klassieke interieur. Radomonte gebruikt AISI 316L roestvrij staal, een soort die dankzij het lage gehalte koolstof een nog sterkere weerstand heeft tegen de agressie van zouten en chloriden. De productie van Geda is volledig milieuvriendelijk en er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologieën voor energiebesparing. Dit alles voor bescherming van watervoorraden en de toekomst van onze planeet.

Radomonte bestaat uit 9 series; Toki, Toox, Aico, Hiro, Katò, Zero, Dorin, Dixi en de Mirò. Sinds kort zijn enkele hiervan verkrijgbaar in twee nieuwe afwerkingen, Carbon en Rose goud. Deze afwerking wordt verkregen doormiddel van een exclusief proces: physical vapour deposition (PVD). Een hoge kwaliteits methode waarbij de materialen gecoat worden met een dunne laag waarbij het materiaal verhit wordt.
content.radom1content.radom10content.radom3content.radom7content.radom9content.radom4content.radom2content.radom8content.radom6content.radom5