Tel: +31(0)314 66 54 60 contact@uwtegelzetters.nl
Header afbeeldingHeader afbeeldingHeader afbeeldingHeader afbeeldingHeader afbeelding

Tegelzetbedrijf Hendriks

 
Wij zijn al meer dan 20 jaar een begrip in ’s Heerenberg en omstreken als het gaat om het betegelen van de complete woning. Of het nu gaat om de woonkamervloer, badkamer, buitenterras. Als een van de weinige badkamer en tegelspecialist hebben wij eigen vakbekwame tegelzetters in dienst die weten wat betegelen is. Ons huidige team van tegelzetters komt ’s ochtends lachend op de zaak om na een lekker kopje koffie te gaan voor weer een mooie dag tegels te leggen of te zetten. Met de instelling “willen we het thuis ook zo hebben” leveren wij de mooiste projecten af. Wij zijn een “no nonsense” bedrijf waarbij zelfs de eigenaar / directeur mee loopt op de werkvloer. Wij zijn altijd weer trots op onze opgeleverde projecten.
 
Ook toe aan een nieuwe tegelvloer, keukenvloer, garagevloer, toilet of badkamer? Kom langs bij ons op de Ulenpasweg 1 te ’s Heerenberg en sta versteld van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Uiteraard staat voor u de koffie of thee klaar.
 
Voor onze tegelzetters is elk project weer een plezierige uitdaging.
content 10 portfolio tegelzetbedrijf hendriks badkamers tegels sanitair sheerenbergcontent 08 portfolio tegelzetbedrijf hendriks badkamers tegels sanitair sheerenbergcontent 01 portfolio tegelzetbedrijf hendriks badkamers tegels sanitair sheerenbergcontent 02 portfolio tegelzetbedrijf hendriks badkamers tegels sanitair sheerenbergcontent 07 portfolio tegelzetbedrijf hendriks badkamers tegels sanitair sheerenbergcontent 05 portfolio tegelzetbedrijf hendriks badkamers tegels sanitair sheerenbergcontent 09 portfolio tegelzetbedrijf hendriks badkamers tegels sanitair sheerenbergcontent 06 portfolio tegelzetbedrijf hendriks badkamers tegels sanitair sheerenbergcontent 04 portfolio tegelzetbedrijf hendriks badkamers tegels sanitair sheerenbergcontent 03 portfolio tegelzetbedrijf hendriks badkamers tegels sanitair sheerenberg